Menu

ETYK - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ -  ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ETYK - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

28-12-2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Θέλουμε καταρχάς να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και η νέα χρονιά να φέρει σε όλους Υγεία, Χαρά και Ευτυχία.

Σε συνέχεια της εγκυκλίου μας ημερομηνίας 18/12/2023, επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι η θετική ανταπόκριση των συναδέλφων του πρώην Συνεργατισμού στο νέο «Ειδικό» Σχέδιο του Ταμείου Υγείας της ΕΤΥΚ ήταν μέχρι τώρα αρκετά ικανοποιητική.

ΕΤΥΚ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΟΛΟΙ κάτω από την ΙΔΙΑ Συμφωνία  «ΕΙΔΙΚΟ» Ταμείο για πρώην Συνεργατιστές  καλύπτει ΟΛΑ τα σημερινά ωφελήματα και μάλιστα αυξημένα

ΕΤΥΚ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΟΛΟΙ κάτω από την ΙΔΙΑ Συμφωνία «ΕΙΔΙΚΟ» Ταμείο για πρώην Συνεργατιστές καλύπτει ΟΛΑ τα σημερινά ωφελήματα και μάλιστα αυξημένα

18-12-2023

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η Οργάνωσή μας αγωνίζεται σκληρά για να πετύχει την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης με την Ελληνική Τράπεζα.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και ιδιαίτερα πρωτόγνωρες, αφού οι κατά καιρούς Διοικήσεις της Ελληνικής Τράπεζας φαίνεται ότι εξυπηρετούσαν και άλλα συμφέροντα έξω από το καθαρό πνεύμα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των μετόχων της.

ETYK - CNP Cyprus, ΣΥΜΦΩΝΙΑ για Ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης EΤΥΚ – CNP Cyprus 2023 – 2024 - Ενσωμάτωση του τιμαρίθμου στις υφιστάμενες κλίμακες - Εταιρεία και εργαζόμενοι - Όλοι Κερδισμένοι

ETYK - CNP Cyprus, ΣΥΜΦΩΝΙΑ για Ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης EΤΥΚ – CNP Cyprus 2023 – 2024 - Ενσωμάτωση του τιμαρίθμου στις υφιστάμενες κλίμακες - Εταιρεία και εργαζόμενοι - Όλοι Κερδισμένοι

13-11-2023

Θετική κατάληξη είχαν οι διαπραγματεύσεις της Οργάνωσής μας και της Διοίκησης της Εταιρείας CNP Cyprus, για την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης, για τα έτη 2023 - 2024. 

Οι διαπραγματεύσεις έγιναν σε κλίμα αλληλοσεβασμού και κατανόησης και κινήθηκαν στα πλαίσια ΟΛΩΝ των άλλων συμφωνιών, που είχαν υπογραφεί, με Τράπεζες του χώρου μας.

ETYK - Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τρίωρη στάση εργασίας στην Ελληνική Τράπεζα - Η σύμβαση ΕΤΥΚ – Ελληνικής Τράπεζας να καλύπτει ΟΛΟΥΣ - Ηχηρά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις

ETYK - Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τρίωρη στάση εργασίας στην Ελληνική Τράπεζα - Η σύμβαση ΕΤΥΚ – Ελληνικής Τράπεζας να καλύπτει ΟΛΟΥΣ - Ηχηρά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις

06-11-2023

Με μεγάλη επιτυχία και καθολική συμμετοχή των συναδέλφων της Ελληνικής Τράπεζας πραγματοποιήθηκε σήμερα η προειδοποιητική, τρίωρη στάση εργασίας των μελών της ΕΤΥΚ στην Ελληνική Τράπεζα.

ΕΤΥΚ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 15:00 – 18:00 - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΤΥΚ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 15:00 – 18:00 - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

06-11-2023

Πραγματοποιείται σήμερα η προειδοποιητική τρίωρη στάση εργασίας της Οργάνωσής μας στην Ελληνική Τράπεζα.

Σας καλούμε σήμερα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με την ηγεσία της Οργάνωσής μας και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε δυναμικά και αποφασιστικά την επίλυση των προβλημάτων που για χρόνια σας ταλανίζουν.

ETYK - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ -  Ενωμένοι ΟΛΟΙ μαζί με σύνεση και αγωνιστικότητα για αποκατάσταση της δικαιοσύνης - Δευτέρα 06/11/2023, Τρίωρη στάση εργασίας - Από τις 3:00 μ.μ.  – 6:00 μ.μ.

ETYK - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - Ενωμένοι ΟΛΟΙ μαζί με σύνεση και αγωνιστικότητα για αποκατάσταση της δικαιοσύνης - Δευτέρα 06/11/2023, Τρίωρη στάση εργασίας - Από τις 3:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ.

03/11/2023

Σε συνέχεια της εγκυκλίου μας ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2023, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τρίωρη στάση εργασίας που θα γίνει τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 3:00 μ.μ.  – 6:00 μ.μ.

ETYK - ΚΕΔΙΠΕΣ -  Το Σχέδιο να είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ - Καλό οι συνάδελφοι να συμβουλεύονται την ΕΤΥΚ - ΗΘΕΛΑΝ πλεονασμούς για να διευκολύνουν την Ελληνική Τράπεζα

ETYK - ΚΕΔΙΠΕΣ - Το Σχέδιο να είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ - Καλό οι συνάδελφοι να συμβουλεύονται την ΕΤΥΚ - ΗΘΕΛΑΝ πλεονασμούς για να διευκολύνουν την Ελληνική Τράπεζα

01-11-2023

Η Οργάνωσή μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ΚΕΔΙΠΕΣ και ιδιαίτερα το ανοικτό Σχέδιο Εθελούσιας Αποχώρησης.

Ξεκάθαρα η Οργάνωσή μας θέλει να τονίσει ότι το Σχέδιο είναι και πρέπει να λειτουργήσει πάνω σε εθελοντική βάση.

ETYK - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ -  Πως είναι δυνατόν να μιλάτε με συντεχνίες του 1% - Εκατοντάδες χιλιάδες αυξήσεις στους ημέτερους …! - Δέκα χρόνια χωρίς προαγωγές!

ETYK - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - Πως είναι δυνατόν να μιλάτε με συντεχνίες του 1% - Εκατοντάδες χιλιάδες αυξήσεις στους ημέτερους …! - Δέκα χρόνια χωρίς προαγωγές!

01-11-2023

Με λύπη και προβληματισμό διαβάσαμε το μήνυμα του Μεταβατικού Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας κ. Αντώνη Ρούβα προς τους συναδέλφους.

Γενικολογίες περί σεβασμού του προσωπικού, δεν μας πείθουν γιατί γνωρίζουμε στην πράξη ισχύει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

123456

Αρχείο