Menu

Οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υποψήφιους Προέδρους - Προσκλήθηκαν οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι Προέδροι -Την Δευτέρα, 16/01/2023 και ώρα 16:00 ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου

Προς όλους τους συναδέλφους

Οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνήσουν
με τους υποψήφιους Προέδρους

Προσκλήθηκαν από την ΕΤΥΚ οι
τρεις επικρατέστεροι Υποψήφιοι Πρόεδροι

Την Δευτέρα, 16/01/2023 και ώρα 16:00 ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Εν όψει των Προεδρικών Εκλογών 2023, η Οργάνωσή μας, διατηρώντας πάντοτε τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της και με βάση την καθιερωμένη πολιτική της, αποφάσισε να απευθύνει πρόσκληση στους τρεις επικρατέστερους υποψηφίους για το Προεδρικό Αξίωμα, για ανοικτή συνάντηση στην ΕΤΥΚ.

Η πρόσκληση, η οποία απεστάλη ταυτόχρονα και στους τρεις υποψηφίους δίδει την ευκαιρία στους υποψήφιους να επικοινωνήσουν με τους τραπεζοϋπάλληλους και να τους ενημερώσουν για τις θέσεις και απόψεις τους και γενικά για το πρόγραμμα διακυβέρνησής τους το οποίο προτίθενται να εφαρμόσουν εάν εκλεγούν.

Από την άλλη θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους συναδέλφους άμεσα και ισχυρά να δώσουν και οι ίδιοι τα δικά τους μηνύματα και απόψεις προς τους μελλοντικούς διαχειριστές των εξελίξεων του τόπου. Οι υποψήφιοι Πρόεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αλλά και να τοποθετηθούν επί των απόψεων και εισηγήσεων των συναδέλφων (οι οποίοι αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού του τόπου μας), αντλώντας μέσα από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία μπορεί να βελτιώσουν τις δικές τους θέσεις.

Η Οργάνωσή μας προτρέπει όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις αυτές για να ενημερωθούν και να έχουν άμεση επαφή με τους επικρατέστερους υποψηφίους Προέδρους, ούτως ώστε ενεργά και υπεύθυνα να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου τους.

Στην προαναφερόμενη πρόσκληση της Οργάνωσής μας, έχει μέχρι στιγμής ανταποκριθεί ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της παρουσίασης / ομιλίας του, την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα συνεδρίων, στο οίκημα της ΕΤΥΚ στη Λευκωσία, στις 16:00, και σε αυτή καλούμε όσους από τους συναδέλφους ενδιαφέρονται, να παρευρεθούν, να ακούσουν την παρουσίαση / ομιλία του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και να θέσουν τα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους.

Όταν διευθετηθούν οι αντίστοιχες παρουσιάσεις από τους άλλους δύο υποψηφίους, θα επανέλθουμε με νέα εγκύκλιο ενημερώνοντάς σας ανάλογα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Λευκωσία, 9 Ιανουαρίου 2023

Προηγούμενο ETYK - Μη καταβολή Ανεργιακού Επιδόματος - Συνεχίζεται η στοχοποίηση των Τραπεζοϋπαλλήλων - Η ΕΤΥΚ θα προβεί σε κάθε ενέργεια για αποκατάσταση της μεγάλης αυτής ΑΔΙΚΙΑΣ
Επόμενο Οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υποψήφιους Προέδρους-Θετικά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ΕΤΥΚ o Υποψήφιος Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης - Την Δευτέρα, 23/01/2023 και ώρα 16:00

Λήψη Αρχείων

Αρχείο