Menu

ΕΤΥΚ - Συμφωνία με ETYK – IBS για έκπτωση στα δίδακτρα για όλους τους συναδέλφους / μέλη της ΕΤΥΚ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ETYK – IBS CYPRUS 

40% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ  

CERTIFIED BANKER – AMERICAN BANKERS ASSOCIATION


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Η Οργάνωση μας μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας της για συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση των μελών της, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τραπεζικής Επιμόρφωσης (IBS Cyprus), το οποίο είναι και ο εγκεκριμένος φορέας παροχής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Αμερικανικού Συνδέσμου Τραπεζών στην Κύπρο, εξασφάλισε έκπτωση στα δίδακτρα ύψους 40% για όλους τους συναδέλφους / μέλη της ΕΤΥΚ που θα εγγραφούν για την απόκτηση του διπλώματος CERTIFIED BANKER – AMERICAN BANKERS ASSOCIATION. 

Συγκεκριμένα, η έκπτωση αφορά το ακαδημαϊκό έτος Σεπτεμβρίου 2017 – Ιουνίου 2018 και αυτή θα παραχωρείται σε όλα τα μέλη της ΕΤΥΚ που θα υποβάλουν έγκαιρα την αίτηση εγγραφής τους. 

Στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου IBS Cyprus (www.ibscyprus.com.cy) μπορείτε να προμηθευτείτε τις σχετικές αιτήσεις εγγραφής, αλλά και να έχετε περισσότερη πληροφόρηση για το δίπλωμα του Certified Banker.

Η αίτηση εγγραφής θα πρέπει να σταλεί στα Γραφεία του Ινστιτούτου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Σημειώνουμε ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για απόκτηση του διπλώματος Certified Banker είναι η κατοχή του διπλώματος του Banking.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Λευκωσία, 28 Αυγούστου 2017

Προηγούμενο ΙΝΕ-ΕΤΥΚ - Σεμινάρια Β Εξαμήνου 2017
Επόμενο ΕΤΥΚ - Ταμεία Προνοίας - Ξεκάθαρη η στόχευση εναντίον των Τραπεζοϋπάλληλων

Λήψη Αρχείων

Αρχείο