Menu

Τμήμα Αφυπηρετησάντων ΕΤΥΚ - Εκδρομή για τους Αφηπηρετήσαντες μέλη της ΕΤΥΚ στο Τουριστικό Συγκρότημα ΤΕΤΥΚ στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ


ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΥΚ

Στο Τουριστικό Συγκρότημα ΤΕΤΥΚ στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Τμήμα Αφυπηρετησάντων Μελών της ΕΤΥΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι η Οργάνωσή μας, θα διοργανώσει ειδικά για μας,  δύο εκδρομές στην Κεραμωτή από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 19 Σεπτεμβρίου και από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι Πτήσεις Eίναι:

ANAΧΩΡΗΣΗ   11/09  Λάρνακα – Θεσσαλονίκη   CO724   12:55 – 15:00                               
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ     19/09   Θεσσαλονίκη – Λάρνακα  
CO725  19:00 – 21:00

ANAΧΩΡΗΣΗ  18/09    Λάρνακα – Θεσσαλονίκη   CO724  12:55 – 15:00
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ    26/09   Θεσσαλονίκη – Λάρνακα    CO725  19:00 – 21:00

Η τιμή είναι €400 το άτομο σε δίκλινο και €440 σε μονόκλινο δωμάτιο. Η τιμή περιλαμβάνει εισιτήριο, διαμονή,  λεωφορείο Θεσσαλονίκη – Καβάλα - Θεσσαλονίκη, και 7 εκδρομές.

Τα εισιτήρια είναι με την αεροπορική εταιρεία COBALT.  Σας πληροφορούμε ότι στο αεροπλάνο δεν προσφέρεται φαγητό ή ποτό.  Το κάθε άτομο δικαιούται να έχει μαζί του μία αποσκευή  20 κιλά  και μία χειραποσκευή 10 κιλά.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 31 Ioυλίου 2017, στα Κεντρικά γραφεία της ΕΤΥΚ στο φαξ 22678382. 

Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και oι αιτήσεις θα εξετάζονται με βάση την ημερομηνία παραλαβής τους. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκδρομές έχουν μόνο όσοι έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους στην Οργάνωσή μας. Επικαιροποίηση των στοιχείων τους στο Τμήμα Αφυπηρετησάντων Μελών ΕΤΥΚ μπορούν να κάνουν όλοι όσοι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους ήταν μέλη της ΕΤΥΚ.

Για περισσότερες λεπτομέριες ή άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Κεντρικά γραφεία της Οργάνωσής μας στο τηλέφωνο 22-445001 ή με το συνάδελφο Αντρέα Παχή 99327600.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μερα

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και αναχώρηση για την Κεραμωτή. (Στάση για καφέ)

2η μερα

1η Εκδρομή – ΚΑΒΑΛΑ - ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ

Αναχώρηση 8.30π.μ. για επίσκεψη στη Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας και ακολούθως επίσκεψη στην Καβάλα. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. Προτείνουμε να επισκεφθείτε το υδραγωγείο, την παλιά πόλη, την εκκλησία της Παναγίας, το μνημείο του Απόστολου Παύλου, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, την αγορά της Καβάλας για τα ψώνια σας και φαγητό στο γραφικό λιμανάκι της Καβάλας. Επιστροφή στις 5.00μ.μ. στην Κεραμωτή μέσω Νέας Κάρβαλης όπου θα σταματήσουμε να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. 


3η μερα

2η Εκδρομή – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ (ΣΙΨΑ) – ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΑΡΑ (ΔΡΑΜΑ) - ΚΕΦΑΛΑΡΙ – ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑ – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

 Πρωινό και αναχώρηση από την Κεραμωτή για το Μοναστήρι της Αναλήψεως του Σωτήρος (ΣΙΨΑ). Από εκεί θα αναχωρήσουμε προς Δράμα για να επισκεφθούμε το σπήλαιο ΜΑΡΑ. Ακολούθως θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Κεφαλάρι Δράμας με τις ταβέρνες δίπλα στα νερά του ποταμού όπου θα καθίσουμε για γεύμα (προαιρετικό). Αφού ξεκουραστούμε θα προχωρήσουμε για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και το βαφτιστήρι της Αγίας Λυδίας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Κεραμωτή.

4η μερα

3η Εκδρομή – ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ

Αναχωρούμε από την Κεραμωτή για να επισκεφθούμε το καταπράσινο νησί της Θάσου κάνοντας το γύρο του νησιού με πρώτη στάση για καφέ στη Σκάλα Πρίνου. Από εκεί θα αναχωρήσουμε για το μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ για προσκύνημα και μετά από περίπου μία ώρα θα αναχωρήσουμε για το χωριό Παναγιά για το μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον λιμένα όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να γνωρίσουμε το Λιμάνι της Θάσου και τους αρχαιολογικούς χώρους. Αργά το απόγευμα θα πάρουμε το καράβι της επιστροφής για την Κεραμωτή.

5η μερα

4η Εκδρομή - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Αναχώρηση από Κεραμωτή για Ουρανούπολη. Επιβίβαση σε μικρό κρουαζιερόπλοιο για ημερήσια κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος, διάρκειας 3.5 ωρών περίπου. Επιστροφή και γεύμα σε ταβέρνα (προαιρετικό) στην Ουρανούπολη και επιστροφή μέσα από την Χαλκιδική. Στο δρόμο προς Κεραμωτή θα κάνουμε σταθμό στην Αμφίπολη για να δούμε το Λιοντάρι της Αμφίπολης. Αργά το απόγευμα επιστροφή για Κεραμωτή.

6η μερα

5η Εκδρομή - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΘΟΝΙΔΑΣ – ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ) – ΧΩΡΙΟ ΑΥΞΕΝΤΙΟ – ΞΑΝΘΗ

Αναχωρούμε από την Κεραμωτή με πρώτη στάση τη Λίμνη της Βισθονίδας . Προσκύνημα στις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας. Συνεχίζουμε για το χωριό Αυξέντιο το οποίο μετονομάστηκε έτσι προς τιμή του ήρωα μας Γρηγόρη Αυξεντίου που υπηρέτησε ως Αξιωματικός στην περιοχή για να επισκεφθούμε το Μουσείο. Συνεχίζουμε για την Ξάνθη όπου θα επισκεφθούμε την παλαιά πόλη. Προαιρετικό γεύμα και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στην Κεραμωτή αργά το απόγευμα


7η μερα

6η Εκδρομή - ΚΕΡΑΜΩΤΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχώρηση από το ΤΕΤΥΚ για Θεσσαλονίκη η ώρα 8.00π.μ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη. Προσκύνημα στον Ιερό Τάφο του Αγίου Παισίου στη Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή. Ακολούθως προσκύνημα στο Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Αγίου της πόλης. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για ψώνια στην αγορά της Θεσσαλονίκης . Διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη.

8η μερα

7η Εκδρομή - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βεργίνα όπου θα επισκεφθούμε τους Βασιλικούς Τάφους των Αρχαίων Μακεδόνων. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Μονή της Παναγίας Σουμελά όπου χτίστηκε από Πόντιους πρόσφυγες που μετέφεραν και την πολύτιμη εικόνα της Θεοτόκου από τον Πόντο. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα.

9η μερα

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στη Θεσσαλονίκη. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την επιστροφή μας στην Κύπρο.

 

Σημείωση: To πρόγραμμα των εκδρομών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά.

                   Δεν περιλαμβάνονται εισόδοι μουσείων, σπηλαίων και αρχαιολογικών χώρων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΩΝ ΕΤΥΚ    

                                                                       Λευκωσία,  14 Ιουλίου  2017

Προηγούμενο ΕΤΥΚ - Συνεργατισμός - Νέα Συνάντηση με τη Διοίκηση της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας
Επόμενο ΕΤΥΚ - Συνεχίζονται οι εξόφθαλμες παραβιάσεις των υφιστάμενων συμφωνιών - 48ωρη κυλιόμενη απεργία από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Λήψη Αρχείων

Αρχείο