Menu

Τμήμα Αφυπηρετησάντων ΕΤΥΚ - Εκδρομή για τους Αφηπηρετήσαντες μέλη της ΕΤΥΚ στο Τουριστικό Συγκρότημα ΤΕΤΥΚ στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΥΚ

Στο Τουριστικό Συγκρότημα ΤΕΤΥΚ στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Τμήμα Αφυπηρετησάντων μελών της ΕΤΥΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι η Οργάνωσή μας, θα διοργανώσει ειδικά για μας,  δύο εκδρομές στην Κεραμωτή από τις 12 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουνίου και από τις 19 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουνίου 2017. 

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ EΙΝΑΙ: 
ANAΧΩΡΗΣΗ   12/06  ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   CO724   13:00 – 15:00
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ     20/06   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ   CO725  19:00 – 20:55


ANAΧΩΡΗΣΗ  19/06    ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   CO724  13:00 – 15:00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ    27/06   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ    CO725  19:00 – 20:55

Η τιμή είναι €390 το άτομο σε δίκλινο και €430 σε μονόκλινο δωμάτιο. Η τιμή περιλαμβάνει εισιτήριο, διαμονή,  λεωφορείο Θεσσαλονίκη – Καβάλα - Θεσσαλονίκη, και 7 εκδρομές. 

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με COBALT AIR.  Στο αεροπλάνο δεν περιλαμβάνει οποιοδήποτε φαγητό ή ποτό. Το κάθε άτομο δικαιούται να έχει μαζί του μία αποσκευή  20 κιλά  και μία χειραποσκευή. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1Η ΜΕΡΑ Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και αναχώρηση για την Κεραμωτή.  

2Η ΜΕΡΑ 1η Εκδρομή – ΚΑΒΑΛΑ -  ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ 
 
Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στη Μονή της Παναγίας της  Εικοσιφοίνισσας και ακολούθως επίσκεψη στην Καβάλα.  Ελεύθερος χρόνος.  Προτείνουμε να επισκεφθείτε το υδραγωγείο, την παλιά πόλη, την εκκλησία της Παναγίας, το μνημείο του Αποστόλου Παύλου,  την εκκλησία του Αγίου Νικολάου την αγορά της Καβάλας για τα ψώνια σας και φαγητό στο γραφικό λιμανάκι της Καβάλας. Απόγευμα επιστροφή στην Κεραμωτή μέσω Νέας Κάρβαλης όπου θα σταματήσουμε να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

3Η ΜΕΡΑ 2η Εκδρομή – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΑΡΑ (ΔΡΑΜΑ) ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ (ΣΙΨΑ) –ΚΕΦΑΛΑΡΙ 

Πρωινό και αναχώρηση από την Κεραμωτή για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και το βαφτιστήρι της Λυδίας. Από εκεί θα αναχωρήσουμε προς Δράμα για να επισκεφθούμε το σπήλαιο ΜΑΡΑ και αμέσως μετά το Μοναστήρι της Αναλήψεως του Σωτήρος (ΣΙΨΑ).   Ακολούθως θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Κεφαλάρι Δράμας με τις ταβέρνες δίπλα στα νερά του ποταμού όπου θα καθίσουμε για γεύμα (προαιρετικό). Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Κεραμωτή. 

4Η ΜΕΡΑ 3η Εκδρομή – ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΘΟΝΙΔΑΣ – ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ) – ΧΩΡΙΟ ΑΥΞΕΝΤΙΟ – ΞΑΝΘΗ

Αναχωρούμε από την Κεραμωτή με πρώτη στάση τη Λίμνη της Βισθονίδας. Προσκύνημα στις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας.  Συνεχίζουμε για το χωριό Αυξέντιο το οποίο μετονομάστηκε έτσι προς τιμή του ήρωα μας Γρηγόρη Αυξεντίου που υπηρέτησε ως Αξιωματικός στην περιοχή για να επισκεφθούμε το Μουσείο. Συνεχίζουμε για την Ξάνθη όπου θα επισκεφθούμε την παλαιά πόλη.  Προαιρετικό γεύμα στην πόλη και αμέσως μετά αναχώρηση για το χωριό Παράδεισος όπου βρίσκονται οι πηγές του Νέστου.  Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας. Αναχώρηση για την Κεραμωτή.

5Η ΜΕΡΑ
4η Εκδρομή – ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ
Αναχωρούμε από την Κεραμωτή για να επισκεφτούμε το καταπράσινο νησί της Θάσου κάνοντας το γύρο του νησιού με πρώτη στάση για καφέ στη Σκάλα Πρίνου. Από εκεί θα αναχωρήσουμε για το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ για προσκύνημα και μετά από περίπου μια ώρα θα αναχωρήσουμε για το χωριό Παναγιά για το μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον λιμένα όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να γνωρίσουμε το Λιμάνι της Θάσου και τους αρχαιολογικούς χώρους. Αργά το απόγευμα θα πάρουμε το καράβι της επιστροφής για την Κεραμωτή.

6Η ΜΕΡΑ 5η  Εκδρομή – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ AΓΙΟ OΡΟΣ
Αναχώρηση από Κεραμωτή για Ουρανούπολη.  Επιβίβαση σε μικρό κρουαζιερόπλοιο για ημερήσια κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος, διάρκειας 3.5 ωρών περίπου.  Επιστροφή και γεύμα σε ταβέρνα (προαιρετικό) στην Ουρανούπολη και επιστροφή μέσα από τη Χαλκιδική. Στο δρόμο προς Κεραμωτή θα κάνουμε σταθμό στην Αμφίπολη για να δούμε το Λιοντάρι της Αμφίπολης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Κεραμωτή.


7Η ΜΕΡΑ 6η Εκδρομή – ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για Θεσσαλονίκη η ώρα 8:00 π.μ.. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη.  Προσκύνημα στον Ιερό Τάφο του Αγίου Παισίου στη Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή. Ακολούθως  προσκύνημα στο Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Αγίου της πόλης . Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για ψώνια στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη.

8Η ΜΕΡΑ 7η Εκδρομή - ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΕΔΕΣΣΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βεργίνα όπου θα επισκεφθούμε τους Βασιλικούς Τάφους των Αρχαίων Μακεδόνων.  Στη συνέχεια επίσκεψη στη Μονή της Παναγίας Σουμελά όπου χτίστηκε από Πόντιους πρόσφυγες που μετάφεραν και την πολύτιμη εικόνα της Θεοτόκου από τον Πόντο. Συνεχίζουμε για την Έδεσσα με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα. 

9Η ΜΕΡΑ Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στη Θεσσαλονίκη.  Αργά το απόγευμα  μεταφορά στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την επιστροφή μας στην Κύπρο.

Σημείωση: To πρόγραμμα των εκδρομών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά.
                 Δεν περιλαμβάνονται εισόδοι μουσείων, σπηλαίων και αρχαιολογικών χώρων.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 24 Μαρτίου 2017, στα Κεντρικά γραφεία της ΕΤΥΚ στο φαξ 22678382.  
Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και oι αιτήσεις θα εξετάζονται με βάση την ημερομηνία παραλαβής τους.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τα Κεντρικά γραφεία της Οργάνωσής μας στο τηλέφωνο 22-445001 ή με το συναδέλφο Αντρέα Παχή 99327600, ή ακόμα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Οργάνωσής μας www.etyk.org.cy για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΩΝ ΕΤΥΚ

 Λευκωσία,  1 Μαρτίου  2017

Προηγούμενο ETYK - Ελληνική Τράπεζα - Σιγή Ιχθύος τηρεί η Δοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας στα καίρια ερωτήματα μας
Επόμενο ΕΤΥΚ - Alpha Τράπεζα - Επιτεύχθηκε ΣΥΜΦΩΝΙΑ για ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης

Λήψη Αρχείων

Αρχείο