Menu

Εγκυκλίοι/Ανακοινώσεις ΤΕΤΥΚ

ΤΕΤΥΚ - ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΥΚ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Droushia Heights Hotel  - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΑΝΟΜΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΤΥΚ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ DROUSHIA HEIGHTS HOTEL

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020
Tελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για την 1η κατανομή
για Ιούλιο και Αύγουστο

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Διαχειριστική Επιτροπή του ΤΕΤΥΚ, σας ενημερώνει ότι το Τουριστικό Συγκρότημα μας στον Πρωταρά θα επαναρχίσει τη λειτουργία του στις 19 Ιουνίου 2020 μετά την άρση των διαταγμάτων και αποφάσεων της Κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Το Τουριστικό Συγκρότημα μας θα λειτουργήσει εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα τα οποία ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους συνάδελφους, οι οποίοι θα επισκεφθούν το Τουριστικό Συγκρότημα της Οργάνωσής μας στον Πρωταρά είτε σαν ένοικοι είτε σαν επισκέπτες να τηρούν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και να εφαρμόζουν όλες τις οδηγίες και υποδείξεις της Διεύθυνσης.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, στο νέο έντυπο του 2020, στο οποίο υπάρχει δυνατότητα επιλογής δωματίου.  Για τη διαμονή στα καινούρια δωμάτια, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για κάθε βράδυ διαμονής. Το νέο έντυπο του 2020 βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, www.etyk.org.cy

Οι αιτήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο (για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο) θα πρέπει να καλύπτουν διαμονή από 3 βράδια (ελάχιστη) μέχρι 7 βράδια (μέγιστη). Οι ημέρες άφιξης κατά την υποβολή των αιτήσεων δεν είναι προκαθορισμένες.

Κατά την έγκριση των αιτήσεων για την καλοκαιρινή περίοδο προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους συναδέλφους δεν φιλοξενήθηκαν κατά την περσινή καλοκαιρινή περίοδο στο ΤΕΤΥΚ στον Πρωταρά, νοουμένου ότι η αίτηση τους θα καλύπτει διαμονή από 3 βράδια και άνω.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν και οι συνάδελφοι οι οποίοι φιλοξενήθηκαν κατά την περσινή περίοδο, και οι αιτήσεις τους θα εξετάζονται με βάση τη διαθεσιμότητα δωματίων.

Για την Καλοκαιρινή περίοδο, οι αιτήσεις για διαμονή για 1 ή 2 βράδια, θα τοποθετούνται στη λίστα αναμονής, ασχέτως αν οι συνάδελφοι αυτοί δεν φιλοξενήθηκαν πέρσι κατά την καλοκαιρινή περίοδο, και θα ικανοποιούνται κατά σειρά προτεραιότητας αναλόγως των διαθέσιμων δωματίων που θα υπάρχουν σε κάθε ημερομηνία.

Διευκρινίζεται ότι κατά την έγκριση των αιτήσεων σε πολλές περιπτώσεις πιθανόν να χρειαστεί να διαφοροποιηθούν ελάχιστα είτε τα ζητούμενα βράδια διαμονής, είτε οι ζητούμενες ημερομηνίες άφιξης ή αναχώρησης, για να διασφαλιστεί η ομαλή εναλλαγή των δωματίων χωρίς να υπάρχουν ενδιάμεσα κενά.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την 1η κατανομή για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο είναι η Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Οι τιμές που θα ισχύουν για διαμονή και διατροφή για τη φετινή χρονιά, έχουν ως συνημμένη κατάσταση.

Οι  αιτήσεις για το ΤΕΤΥΚ στον Πρωταρά να  αποστέλλονται κατευθείαν στο  Συγκρότημα  στο email info@tetyk.com.cy ή στο ΦΑΞ: 23 831747.

Υπενθυμίζουμε, ότι η έγκριση για παραχώρηση  δωματίου στο μέλος, δίνεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ. Κατά την άφιξη, η παρουσίαση ταυτότητας είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί ότι το δωμάτιο θα χρησιμοποιηθεί από άλλα άτομα, τότε η κράτηση ακυρώνεται.

Θέλουμε ακόμη μια φορά να υπενθυμίσουμε σε όλους την ανάγκη για τήρηση των κανονισμών λειτουργίας και το σεβασμό προς τις εγκαταστάσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του Συγκροτήματος ΤΕΤΥΚ, τα οποία στην ουσία ανήκουν σε όλους μας, γι’ αυτό και οφείλουμε να τα προστατεύουμε.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΥΣΙΑ HEIGHTS HOTEL ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ

Η Διαχειριστική Επιτροπή του ΤΕΤΥΚ, λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε φέτος με την πανδημία του Κορωνοϊού και λόγω του ότι ίσως πολλοί συνάδελφοι δεν θα επιλέξουν να περάσουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό και θέλοντας να προσφέρει μια ακόμη επιλογή στους συναδέλφους για διακοπές στην Κύπρο, προχώρησε σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Droushia Heights Hotel για προσφορά δωματίων στα μέλη της.

Οι τιμές που θα ισχύουν για τα μέλη μας και οι οποίες είναι επιχορηγημένες είναι:

Τύπος Δωματίου- Σουίτας

Ιούνιος / Σεπτέμβριος

/ Οκτώβριος

Ιούλιος

Αύγουστος

Δίκλινο Δωμάτιο

€23.00

€28.00

€33.00

Μικρή Σουίτα

€28.00

€33.00

€38.00

Μεγάλη-Οικογενειακή Σουίτα

€33.00

€ 38.00

€43.00

 

  • Οι πιο πάνω τιμές είναι κατ' άτομο, το βράδυ και περιλαμβάνουν Πρόγευμα.

Όλες οι Μεγάλες - Οικογενειακές Σουίτες είναι με θέα τη θάλασσα.

Επιπλέον γεύμα προς €14,00 το άτομο.

Τρίτο άτομο στο ίδιο δωμάτιο ή σουίτα:

Μέχρι 2 ετών : δωρεάν

2 έως 12 ετών : 50% έκπτωση

12 ετών και άνω : 25% έκπτωση στη διαμονή

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, στην αίτηση για το  Droushia Heights Hotel,  που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, www.etyk.org.cy

Οι  αιτήσεις για το Droushia Heights Hotel να  αποστέλλονται στα κεντρικά γραφεία της ΕΤΥΚ,  στο email etyk@etyk.org.cy ή στο ΦΑΞ: 22678382.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΕΤΥΚ

Λευκωσία,  28 Μαΐου 2020

Προηγούμενο ΤΕΤΥΚ - ΘΑ ΕΠΑΝΑΡΧΙΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΤΥΚ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ OI ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Επόμενο ETYK - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΕΤΥΚ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 4/6/2020 - Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ DROUSHIA HEIGHTS HOTEL ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 5/6/2020

Λήψη Αρχείων

Αρχείο