|  Είσοδος  
 
You are here:  ETYK » TETYK » Τσεχία
ΕΤΥΚ

Συνεπής, Δυνατή, Aγωνιστική
  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΙΤΗΣΗ
Αίτηση

ΓΙΑ ΤΣΕΧΙΑ

  
ΠΡΑΓΑ
Untitled Document
Aκόμη ένας Αξιόλογος Προορισμός για τα Μέλη μας -  Τσεχία

 
 

Σας ενημερώνουμε για τη συνέχιση της συνεργασίας της Οργάνωσής μας με την Κεντρική Τράπεζα της Τσεχίας και τη νέα διαδικασία κρατήσεων δωματίων.

Λόγω του ότι ο ξενώνας στον οποίο είχαν δικαίωμα οι συνάδελφοι να κάνουν χρήση των διαμερισμάτων, έχει κλείσει, η Κεντρική Τράπεζα μας πρόσφερε μία νέα συνεργασία, η οποία δίνει το δικαίωμα στους συναδέλφους μέσω της ιστοσελίδας της, να κάνουν την κράτηση τους σε ξενοδοχείο  της αρεσκείας τους καθώς και τις υπηρεσίες που επιθυμούν.

Το κόστος για τα αεροπορικά εισιτήρια, τις μεταφορές τους από και προς το αεροδρόμιο καθώς επίσης και τυχόν εκδρομές που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν στη Τσεχία το αναλαμβάνουν οι  ίδιοι οι συνάδελφοι όπως και προηγουμένως.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα πρέπει να συμπληρώνουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστέλλουν στο φαξ 22678382 ή στο email etyk@etyk.org.cy και στη συνέχεια θα επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δίνουμε τις οδηγίες και τον κωδικό πρόσβασης με τον οποίο θα μπορούν να  πραγματοποιήσουν την κράτηση τους.

Η πιο πάνω   οσφορά ισχύει μόνο για τα μέλη της ΕΤΥΚ. Οι αιτήσεις για κράτηση στα  συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μπορούν να γίνονται ολόχρονα, νοουμένου πάντοτε ότι υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Κεντρικά Γραφεία της Οργάνωσής μας στο τηλέφωνο 22445001.    

 

 

 

  
ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
ΤΕΤΥΚ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ   ΤΕΤΥΚ ΠΡΩΤΑΡΑ    ΤΣΕΧΙΑ   SPUTNIK
Διαβάστε Περισσότερα    Διαβάστε Περισσότερα    Διαβάστε Περισσότερα    Διαβάστε Περισσότερα
 ΕΛΛΑΔΑ    ΚΥΠΡΟΣ       ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

 

  
Όροι Χρήσης  |  Δήλωση Προστασίας Δεδομένων
ETYK  |  Συμβάσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Ο Τραπεζικός  |  Χάρτης Πλοήγησης  |  Επικοινωνία
Copyright 2013 by ETYK