|  Είσοδος  
 
You are here:  ETYK » Συνέδρια » 45ον Παγκύπριο Συνέδριο
ΕΤΥΚ

Συνεπής, Δυνατή, Aγωνιστική
  
45ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία  της ΕΤΥΚ, το 45ο Παγκύπριο Συνέδριο της Οργάνωσής μας.  Στο Συνέδριο παρευρέθηκε και χαιρέτησε εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης. 

Χαιρετισμούς απήυθυναν ο Πρόεδρος της Βουλής Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου, ο Πρόεδρος του Εργοδοτικού Συνδέσμου Τραπεζών κ. Γιώργος Γεωργίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος συν. Σταύρος Κούκος και η Πρόεδρος των Αφυπηρετησάντων ΕΤΥΚ συν. Μάρω Φιντικλή.  Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων του τόπου, των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων καθώς και εκπρόσωποι των Διοικήσεων των Τραπεζών.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης μας συν. Πρόδρομος Χαραλάμπους. Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου της ΕΤΥΚ συν. Λοΐζου Χατζηκωστή στην οποία συμπεριλήφθηκαν όλα τα βαρυσήμαντα θέματα που απασχολούν τον τραπεζοϋπαλληλικό κόσμο, αλλά και επιρρίφθηκαν ευθύνες εκεί όπου αρμόζει να επιρριφθούν.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Οργάνωσής μας έδωσε μεγάλη σημασία στην αναγκαιότητα όπως η Τράπεζα Κύπρου προχωρήσει σε Σχέδιο Εθελοντικής Αφυπηρέτησης ούτως ώστε να αυξηθούν οι προοπτικές επιβίωσης της, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Τράπεζα για την καθυστέρηση. Παράλληλα ο Πρόεδρος της Οργάνωσής μας τόνισε επισταμένα την ανάγκη διορισμού, χωρίς άλλη καθυστέρηση, Διευθύνοντος Συμβούλου στην Τράπεζα. Συνέχεια ...

  
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Με περισσή αγάπη και αισθήματα φιλίας, σας καλωσορίζω όλους στο 45ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΤΥΚ και σας μεταφέρω τις απεριόριστες ευχαριστίες μας,  που μας τιμάτε με την παρουσία σας στην τελετή έναρξης των εργασιών του 45ου συνεδρίου μας.

Σήμερα μας τιμούν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων καθώς και εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων της Κύπρου.  Μας τιμά ιδιαίτερα η εδώ παρουσία όλων των εκλεκτών προσκλεκλημένων μας και το ερμηνεύουμε ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού της πολιτείας προς την ίδια την Οργάνωσή μας, την ιστορία και τους αγώνες της, και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.  

Ανεβαίνοντας σήμερα σ’ αυτό το βήμα,  από το οποίο για τρεις σχεδόν δεκαετίες προσφωνούσα τους προσκεκλημένους, και τους συνέδρους μας,  συνειδητοποίησα τη μεγάλη συγκίνηση που πρωτόγνωρα νοιώθω.
Το σημερινό Συνέδριο είναι ορόσημο για μένα, διότι, όπως ασφαλώς γνωρίζετε,  η θητεία του Προέδρου της Οργάνωσης ολοκληρώνεται σήμερα και  στην τελευταία εκλογή μου είχα εκφράσει την επιθυμία να είναι η τελευταία μου θητεία στην ΕΤΥΚ.

Πάντοτε θα παρέμενα πιστός φίλος και συμπαραστάτης της ΕΤΥΚ.  Είχα προγραμματίσει τα λίγα χρόνια που μένουν μέχρι τη φυσιολογική αφυπηρέτησή μου, να μου δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ.  Αυτό το βάρος της υπόσχεσης, η προοπτική με βάση την πρόθεσή μου, ότι σήμερα είναι η τελευταία φορά που ανεβαίνω στο βήμα αυτό, με αυτή την ιδιότητα μου δημιουργεί ψυχολογική αναστάτωση και συγκίνησηΣυνέχεια ...

  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 45ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  
45ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Ο Τραπεζικός
ΤΕΥΧΟΣ

619-620

  
Όροι Χρήσης  |  Δήλωση Προστασίας Δεδομένων
ETYK  |  Συμβάσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Ο Τραπεζικός  |  Χάρτης Πλοήγησης  |  Επικοινωνία
Copyright 2013 by ETYK