|  Είσοδος  
 
You are here:  ETYK » Συνέδρια » 44ον Παγκύπριο Συνέδριο
ΕΤΥΚ

Συνεπής, Δυνατή, Aγωνιστική
  
44ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Σταθμό στην πορεία της Οργάνωσης μας αποτελεί το 44ο Παγκύπριο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2012 στα Κεντρικά Γραφεία της Οργάνωσης μας. Αποτελεί σταθμό, όχι μόνον λόγω της κρισιμότατης φάσης για την κυπριακή οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας, αλλά και γιατί ίσως για πρώτη φορά κατατέθηκαν ξεκάθαρα δεδομένα και αλήθειες που δίνουν απαντήσεις στον λαό, για το πως έφτασε ο τόπος μας σε αυτό το επικίνδυνο σημείο.

Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης μας συν. Πρόδρομος Χαραλάμπους. Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου της ΕΤΥΚ συν.Λοΐζου Χατζηκωστή η οποία και αποτέλεσε και τον κεντρικό πυρήνα του Συνεδρίου. Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης μας, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, έθεσε, μπροστά στους πολιτειακούς άρχοντες της Δημοκρατίας, τις Διοικήσεις των Τραπεζών που ήταν παρούσες, τους συναδέλφους αλλά και στην κοινωνία ολόκληρη, τα αληθινά γεγονότα, δακτυλοδείχνοντας χωρίς ενδοιασμό όλους όσους φέρουν βαρύτατες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση των Τραπεζών. Συνέχεια ...

  
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Συγκινημένος με αισθήματα ικανοποίησης και περηφάνιας σας καλωσορίζω στο 44ο Τακτικό Παγκύπριο Συνέδριο  ης ΕΤΥΚ και σας μεταφέρω τις απεριόριστες ευχαριστίες μας, που μας τιμάτε με την παρουσία σας στην τελετή έναρξης των εργασιών του 44ου Παγκυπρίου Συνεδρίου μας. Ένα συνέδριο που διακρίνεται παρ’ όλο που είναι εκλογικό για τη φιλικότητα, τη συναδελφικότητα και την οικογενειακή ατμόσφαιρα που το διαχέει τόσο για τους φιλοξενούμενους μας αλλά για τους ίδιους τους συναδέλφους συνέδρους.

Φυσικά είναι ξεχωριστή η χαρά μας,  για τη σπάνια ευκαιρία,  να μας τιμά σήμερα ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με την εδώ παρουσία του. Επίσης μας τιμούν και ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων καθώς και οι εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων της Κύπρου.Αυτό το ερμηνεύουμε σαν ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού προς την ίδια την Οργάνωσή μας,  την ιστορία και τους αγώνες της.  Γι’ αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Θα ήταν παράλειψη πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες του Συνεδρίου αυτού να μην τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πολύ πρόσφατα  αδικοχαμένου συναδέλφου μας, Παναγιώτη Βρυωνίδη ο οποίος εργαζόταν στην Alpha Tράπεζα στη Λευκωσία. Συνέχεια ...

  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 44ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  
44ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Ο Τραπεζικός
ΤΕΥΧΟΣ

595-596

  
Όροι Χρήσης  |  Δήλωση Προστασίας Δεδομένων
ETYK  |  Συμβάσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Ο Τραπεζικός  |  Χάρτης Πλοήγησης  |  Επικοινωνία
Copyright 2013 by ETYK